Att marknadsföra japansk upplevelse, mat och dryck.

Hans Björk

VD

Hans Björk har en bakgrund som lektor i kemiteknik Han har sedan länge ett genuint intresse för internationell mat och dryck. Kulturblandningar roar honom. Sakerinha från Sao Paulo och framgångarna för viner av den franska druvan Tannat i södra Brasilien är sådana exempel. Han är också examinerad Sake sommelier från SSI i Tokyo.

TEL: +46 707 46 83 72

Nils-Olof Björk

Styrelseordförande

Nils Olof Björk har haft ett stort vinintresse sedan mitten på 1980 talet. Har bott i Tokyo i nästan 8 år. Har varit ordförande i munskänkarnas sektion i Tokyo där han utbildats till sommelier med inriktning på sake. Specialintresse Bordeauxviner och Sake.
TEL: +46 709 33 72 14

Bengt Björk

Senior Advisor

Bengt Björk har ett stort matlagningsintresse och har varit anställd som produktutvecklare på ett svenskt konsumentvaruföretag. Speciellt intresserad av rieslingviner.
TEL: +46 533 102 91

Ayumi Nakamura

Advisor

Ayumi Nakamura, född och uppvuxen i Tokyo, har varit verksam i Sverige sedan 2007 och har ett starkt intresse för miljö- och hållbarhetsfrågor.

Hon har stor känsla för japansk kultur och etikett. Hon talar och skriver svenska och engelska utöver sitt modersmål japanska.

Back to Top